null

DRAAGADVIES VOOR JE BELTONCLIP

Van nood een deugd maken

De BeltonClip is ontwikkeld met oog op kwaliteit en draagcomfort. Het is echter een gegeven dat op de plek waar gesp en leer met elkaar verbonden worden een verdikking ontstaat. Logisch, zou je denken, want hoe maak je beide anders aan elkaar vast. Toch wilden we bij Belton Company met dit gegeven zo praktisch mogelijk omgaan. Hoe konden we van deze verdikking een deugd maken?

We vonden dé oplossing.

Wanneer de BeltonClip om de middel gedragen wordt en het uiteinde van de riem ter bevestiging achterlangs de gesp is aangebracht, hebben we ervoor gezorgd dit juist dit dikkere gedeelte van de BeltonClip bijdraagt aan draagcomfort en stabilietit. Aan de hand van onderstaande foto’s leggen we uit hoe dat in zijn werk gaat…

1. Aanhechtingspunt BeltonClip

2. Positionering BeltonClip zonder gesp

3. Positionering BeltonClip met gesp

Op de eerste foto (1) is het gedeelte te zien waar gesp en leer met elkaar verbonden zijn. Op de middelste foto (2) is de positie het dikkere gedeelte van de riem te zien. Dit gedeelte, hier voor het gemak zonder gesp, wordt gedwongen om netjes tegen de sluitkant van de gulp te blijven. Op de laatste foto (3) zien we de BeltonClip met gesp – een compact geheel, waarbij gesp en leer elkaar extra steun geven en waardoor de BeltonClip blijft zitten waar hij hoort.

Een mooi aansluitende riem om je middel

Een riem die te los hangt om je taille zit niet prettig en voldoet bovendien niet aan zijn functie. Immers, je wilt geen gaatjes in je kleding en een gesp die gaat hangen, laat alle ruimte voor scherpe delen om vat te krijgen op je kostbare kleding.

Een riem die te strak zit om je lichaam is eveneens verre van aangenaam dragen. Uiteindelijk heb je niets aan een mooie riem, als deze niet lekker zit. Bij Belton Company vinden we dan ook dat draagcomfort een wezenlijk onderdeel is van kwaliteit. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een praktische oplossing…

Een gebruikelijke riem telt meestal vijf bevestigingsgaatjes die altijd minimaal 2,5 cm uit elkaar zijn aangebracht. De BeltonClip daarentegen heeft, bij alle variaties en lengtes, zeven bevestigingsgaatjes. Deze gaatjes staan bovendien slechts twee centimeter uit elkaar, waardoor de riem op de voor jou ideale lengte bevestigd kan worden.

BeltonClip maakt het (comfortabele) verschil

De BeltonClip is een kwaliteitsproduct, waarbij niet alleen gekozen is voor de beste materialen, maar waarbij er ook over is nagedacht hoe de riem het beste tot zijn recht komt. Qua kleur, combinate én – je raadt het al – in draagcomfort. In onze webshop vind je alle variaties van de BeltonClip. Welke riem past bij jou?

Leren riem met zilverkleurige gesp
Add to Wishlist

BeltonClip Ayana

55.75

Deze trendy riem heeft een zebra motief, welke speciaal voor Belton is ontwikkeld. Een zilverkleurige gesp bekleed met eveneens hetzelfde zebra motief met donker bruine achtergrond.

Onze riemen zijn van echt leder gemaakt. De gesp (clip) is gemaakt uit een robuuste combinatie van diverse metalen.

Leren riem met goudkleurige gesp
BeltonClip Premium - Celine
Add to Wishlist

BeltonClip Celine

55.75

Bruin leren riem met een goudkleurige gesp. De gesp is bekleed met grafisch geprint leer. Chic en stoer tegelijk.

Onze riemen zijn van echt leder gemaakt. De gesp (clip) is gemaakt uit een robuuste combinatie van diverse metalen.

Leren riem met brushed gesp
Add to Wishlist

BeltonClip Simba

48.75

Deze trendy riem heeft een bijzonder zebra motief met een taupe ondergrond, welke speciaal voor Belton is ontwikkeld. Een geborsteld metalen gesp bekleed met hetzelfde zebra motief.

Onze riemen zijn van echt leder gemaakt. De gesp (clip) is gemaakt uit een robuuste combinatie van diverse metalen.