Verzending

Afhankelijk van het jaargetijde bestaat van tijd tot tijd de kans op een mogelijke vertraging van 1-3 dagen in de verzending en bezorging van onze online bestellingen. We houden relevante updates in de gaten en zullen deze hier tijdig communiceren. Neem contact op met de gekozen vervoerder via de onderstaande links voor de laatste updates over levering in jouw regio.

Deze situatie kan natuurlijk veranderen en wij zullen eventuele veranderingen met betrekking tot de levering van je order zo goed mogelijk blijven communiceren. We raden je aan last minute wijzingen te checken bij de gekozen vervoerder door op de onderstaande linken te klikken:

PostNL

https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-vragen/coronavirus/

GLS

https://www.gls-group.eu/NL/nl/home

 

Onze standaard werkwijze

Je pakket wordt binnen 1-3 werkdagen na het plaatsen van de bestelling bezorgd. We verzenden onze pakketten met PostNL of GLS en er kan bij ontvangst om een handtekening worden gevraagd. Indien je niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, zal de vervoerder een briefje achterlaten met informatie over hoe en waar je het pakket kunt afhalen. Het kan ook zijn dat hij/zij nog twee keer zal proberen om je pakket af te leveren. Lukt het dan nog niet dan zal in het uiterste geval aan de bel getrokken worden bij de buren. Let op dat we een afleveradres niet meer kunnen veranderen zodra de bestelling is verzonden. Bovendien versturen we je pakket niet opnieuw zodra het retour is in ons magazijn.

 

Verzendtarieven

Nederland

Standaard bijdrage in onze verzendkosten, per verzending in Nederland,

Overige aanvullende verzendkosten bij een orderbedrag van <= € 55,00

Retourzendingen van bestellingen, kosten Belton Company,

 

Duitsland/België

Standaard bijdrage in onze verzendkosten, per verzending,

Aanvullend op standaard bijdrage in onze verzendkosten, per verzending,

Totale kosten per verzending Duitsland/België,

Kosten

€ 4,95

€ 9,75

(geldend tarief per land)

 

Kosten

€ 4,95

€ 12,50

€ 17,45

HANDLEDING/BIJSLUITER RETOUR ZENDING PAKKETVRACHT (zie ook hoofdstuk RETOURNEREN)

Elke verzending van pakketvracht van producten vanuit Belton Company gaat gepaard met een korte handleiding die het je makkelijk maakt jouw pakket op een zo snel en efficiënt mogelijke wijze bij ons te krijgen.