Voorkom gaatjes in je kleding met de leren Belton riem!

De BeltonClip is een mooi en stijlvol accessoire en een aanvulling voor je garderobe. De BeltonClip is echter méér dan dat. Dankzij het unieke ontwerp kun je de clip namelijk onbezorgd dragen, zonder dat er gaatjes in jouw shirt of top komen. Daarnaast zijn al deze damesriemen gemaakt van 100% leer en voorzien van lengtematen.

null

Producten


Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Add to Wishlist

Packagedeal Claire & Celine

Oorspronkelijke prijs was: €121.75.Huidige prijs is: €94.95.
Sorteer op
Prijs
-
Categorie
Kleur van de riem
Kleur van de gesp

Gaatjes in je kleding

Met de BeltonClip maak je een einde aan die mysterieuze kleine gaatjes aan de voorkant van je favoriete trui of shirt. Ze lijken uit het niets te komen en zitten meestal ongeveer ter hoogte van de navel. Weer een kledingstuk verpest! Zonde, toch? Dat vinden wij ook. Daarom gingen we op onderzoek uit en ontdekten dat deze gaatjes vaak ontstaan door het dragen van een riem. Toen we dit wisten, was onze missie helder en hebben we de BeltonClip ontworpen.

Het speciale design van de BeltonClip

De BeltonClip is een design van Italiaanse bodem en zorgt ervoor dat je zorgeloos een riem kunt dragen bij jouw favoriete top. De gesp ligt dicht op de leren riem waardoor je er niet aan blijft hangen. De gaatjes zijn wat dichter op elkaar aangebracht dan bij de meeste andere riemen, waardoor hij lekker zit en goed op zijn plaats blijft.

 

Premium materialen

Onze leren damesriemen zijn ontworpen met aandacht voor de mooiste kleurcombinaties, draagcomfort en kwaliteit. We hebben alleen de beste materialen gebruikt, zoals echt leder uit o.a. Nederland, Italië en Duitsland. Al onze leren riemen worden geproduceerd in de EU en onze gespen zijn nikkelvrij.

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment voor dames, onderverdeeld in de categorieën “Premium” en “Essentials”. Binnen deze categorieën vind je damesriemen van leer in diverse formaten en kleuren, in de meest voorkomende lengtematen.