null

Mooie riemen voor dames

De details maken het verschil

Je kent deze uitdrukking vast wel. En terecht, want het is waar. Denk maar aan een bezoekje aan de kapper – wat zijn nou een paar centimeters, toch? Zeg dat maar tegen degene die in de kappersstoel zit…

Hetzelfde geldt voor kleding. Of een kledingstuk je goed staat, hangt af van het model en of het artikel goed (perfect) past. Net een maatje groter of kleiner, maakt opeens een groot verschil. Zo ook het gebruik van accessories.

Een mooie tas, een stel leuke oorbellen, uiteindelijk gaat het om het gehele plaatje. Je draagt onder een nette pantalon tenslotte ook geen rubberen regenlaarzen.

Details geven je verschijning net even dat beetje extra. Het zorgt ervoor dat het geheel er leuker en vaak ook origineler uitziet. Met oog voor detail kun ook jij het verschil maken.

Leren dames riem

Een mooie riem is bij uitstek geschikt om je kleding te accenturen. Kwaliteit is daarbij van belang, want kwaliteit – dat zie je gewoon. Om deze reden zijn alle BeltonClip gemaakt van echt leer en zijn alleen de beste materialen gebruikt.

Naast de materialen, zijn ook kleuren en patronen belangrijk. Ga je voor bescheiden of gedurfd? Kies jij voor een riem die als subtiel detail je look complementeert? Of ga je voor een riem die juist een krachtig accent zet? In ons sortiment BeltonClips vind je beide. Het belangrijkste echter: kies voor een riem die bij je past!

Mooi en functioneel

De BeltonClip is ontworpen op Italiaanse bodem. Dat zie je. Of je nou kiest voor de bescheiden Kara, liever gaat voor de kleurrijke Milou, of kiest exotische Sarabi, de uitstraling van de riemen spreekt voor zich.

Maar de BeltonClip is niet alleen mooi, maar ook functioneel. De BeltonClip voorkomt gaatjes in je kleding. Dankzij zijn unieke ontwerp, kun je de clip zorgeloos dragen. Zelfs in combinatie met de meest delicate stoffen!

Add to Wishlist

BeltonClip Kara

66.00

De riem KARA heeft een goudkleurige gesp bekleed met zilvergrijs leer met zwarte vlekjes. Gecombineerd met een mooie dik leren zwarte riem.

Onze riemen zijn van echt leder gemaakt. De gesp (clip) is gemaakt uit een robuuste combinatie van diverse metalen.

BeltonClip Essentials - Milou
Add to Wishlist

BeltonClip Milou

48.75

Deze speciale riem is van rood leer met slangenprint. De print is speciaal voor Belton ontwikkeld. De geborsteld metalen gesp is bekleed met hetzelfde leer. Geeft je outfit een bijzonder accent.

Onze riemen zijn van echt leder gemaakt. De gesp (clip) is gemaakt uit een robuuste combinatie van diverse metalen.

Add to Wishlist

BeltonClip Sarabi

55.75

Deze stoere riem is gemaakt van vachtleer. Ook de geborstelde gesp is bekleed met hetzelfde leer.

Onze riemen zijn van echt leder gemaakt. De gesp (clip) is gemaakt uit een robuuste combinatie van diverse metalen.