null

BeltonClip - dé riem met gesp

Diverse formaten en kleuren

De BeltonClip is een design van Italiaanse bodem en voorkomt, dankzij zijn bijzondere ontwerp, dat er gaatjes in je t-shirt of top ontstaan. Bij het ontwerp is er bovendien op gelet dat de gesp dicht op de riem ligt, waardoor je niet aan je gesp blijft hangen.

“De BeltonClip sluit mooi aan op je lichaam.”

De gaatjes van de BeltonClip zijn in vergelijking met de meeste andere riemen dichter op elkaar aangebracht. Dit biedt een verhoogd draagcomfort en zorgt ervoor dat de BeltonClip op de juiste plaats blijft zitten.

Voor dit kwaliteitsproduct hebben we alleen de beste materialen gebruikt, met echt leder uit o.a. Nederland, Italië en Duitsland. Alle riemen worden bovendien geproduceerd in de EU en alle gespen van de BeltonClip zijn nickel-vrij.

In onze webshop vind je een uitgebreid sortiment voor dames, onderverdeeld in de categorieën “Premium” en “Essentials”. Binnen deze categorieën vind je riemen van diverse formaten en kleuren.

Kies je stijl

Door je kledingkeuze bepaal jij je eigen stijl. Kies je voor zakelijk, decent, kleurig of uitdagend? In ons sortiment BeltonClips vind je vele kleuren en patronen. De gespen van de BeltonClip zijn onderverdeeld is een zilveren gesp, een gouden gesp en een brushed gesp. Welke stijl past bij jou?

Leren riem met zilverkleurige gesp
Leren riem met goudkleurige gesp
Leren riem met brushed gesp