Leren riem die gaatjes voorkomt

De leren riemen van Belton zijn een mooi en stijlvol accessoire voor dames. Dankzij het unieke ontwerp kun je de clip onbezorgd dragen en voorkom je gaatjes in jouw shirt of top. Al onze damesriemen zijn verkrijgbaar van lengtemaat 80 t/m 115.

Voorkom gaatjes in je kleding met onze leren riemen

Met de BeltonClip voorkom je die mysterieuze kleine gaatjes aan de voorkant van je favoriete trui of shirt. Ze lijken uit het niets te komen en zitten meestal ongeveer ter hoogte van de navel. Weer een kledingstuk verpest! Zonde, toch? Dat vinden wij ook. Daarom gingen we op onderzoek uit en ontdekten dat deze gaatjes vaak ontstaan door het dragen van een riem. Toen we dit wisten, was onze missie helder en hebben we de BeltonClip ontworpen.


Leren damesriem van premium materialen

Onze leren damesriemen zijn ontworpen met aandacht voor de mooiste kleurcombinaties, draagcomfort en kwaliteit. We hebben alleen de beste materialen gebruikt, zoals echt leder uit o.a. Nederland, Italië en Duitsland. Al onze leren riemen worden geproduceerd in de EU en onze gespen zijn nikkelvrij. Op deze pagina vind je onze riemen, maar er zijn ook andere leren riemen beschikbaar.

 

Riem die geen gaatjes maakt

De BeltonClip is een damesriem met clip van Italiaanse bodem en zorgt ervoor dat je zorgeloos een riem kunt dragen bij jouw favoriete top. De gesp ligt dicht op de leren riem waardoor je de riem geen gaatjes maakt. De gaatjes zijn wat dichter op elkaar aangebracht dan bij de meeste andere leren riemen, waardoor hij lekker zit en goed op zijn plaats blijft.