Leren dames ceintuur uit Italië

De leren ceinturen van Belton zijn een mooi en stijlvol accessoire voor dames. Dankzij het unieke ontwerp kun je de clip onbezorgd dragen, zonder dat er gaatjes in jouw shirt of top komen.

Het speciale design van onze leren ceinturen voor dames

De BeltonClip is een dames ceintuur met clip van Italiaanse bodem en zorgt ervoor dat je zorgeloos een ceintuur kunt dragen bij jouw favoriete top. De gesp ligt dicht op de leren ceintuur waardoor je er niet aan blijft hangen. De gaatjes zijn wat dichter op elkaar aangebracht dan bij de meeste andere leren riemen, waardoor hij lekker zit en goed op zijn plaats blijft.


Een leren ceintuur van premium materialen

Onze leren dames ceinturen zijn ontworpen met aandacht voor de mooiste kleurcombinaties, draagcomfort en kwaliteit. We hebben alleen de beste materialen gebruikt, zoals echt leder uit o.a. Nederland, Italië en Duitsland. Al onze leren ceinturen worden geproduceerd in de EU en onze gespen zijn nikkelvrij.

 

Ceinturen van leer in veel diverse maten

De centuren van Belton Company zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten maten. De collectie begint bij maat 80 en eindigt op maat 115. Hiertussen kent elke volgende maat een aantal dat 5 groter is dan de vorige. Welke maat heb jij nodig? Bekijk het in onze maattabel voor leren ceinturen.

 

Geen gaatjes in je kleding met onze leren ceinturen

Met de BeltonClip maak je een einde aan die mysterieuze kleine gaatjes aan de voorkant van je favoriete trui of shirt. Ze lijken uit het niets te komen en zitten meestal ongeveer ter hoogte van de navel. Weer een kledingstuk verpest! Zonde, toch? Dat vinden wij ook. Daarom gingen we op onderzoek uit en ontdekten dat deze gaatjes vaak ontstaan door het dragen van een ceintuur. Toen we dit wisten, was onze missie helder en hebben we de BeltonClip ontworpen.