Nikkelvrije leren damesriemen

De leren riemen van Belton zijn een mooi en stijlvol accessoire voor dames. Dankzij het unieke ontwerp kun je de clip onbezorgd dragen, zonder dat er gaatjes in jouw shirt of top komen, geheel nikkelvrij.

Het speciale design van onze leren nikkelvrije riemen voor dames

De BeltonClip is een dames riem met een nikkelvrije gesp en zorgt ervoor dat je zorgeloos een riem kunt dragen, zonder irritatie op de huid. De gesp ligt dicht op de leren riem waardoor je er niet aan blijft hangen. De gaatjes zijn wat dichter op elkaar aangebracht dan bij de meeste andere leren riemen, waardoor hij lekker zit en goed op zijn plaats blijft. Comfortabele riemen is voor ons belangrijk.


Een leren riem nikkelvrije gesp

Onze leren dames ceinturen zijn ontworpen met aandacht voor de mooiste kleurcombinaties, draagcomfort en kwaliteit. We hebben alleen de beste materialen gebruikt, zoals echt leder uit o.a. Nederland, Italië en Duitsland. Al onze gespen zijn nikkelvrij en worden geproduceerd in de EU.

Nikkelvrije riem voor een gevoelige huid

Nikkelvrije gespen houdt in dat in alle gespen geen nikkel bevatten in het metaal, waardoor mensen met een nikkelallergie onze riem dus zonder probleem kan dragen. Wij leveren nikkelvrije damesriemen, in verschillende kleuren en maten.

Riem in veel diverse maten

De riemen van Belton Company zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten maten. De collectie begint bij maat 80 en eindigt op maat 115. Hiertussen kent elke volgende maat een aantal dat 5 groter is dan de vorige. Welke maat heb jij nodig? Bekijk het in onze maattabel voor leren ceinturen.

Geen gaatjes in je kleding met onze nikkelvrije gesp

Naast dat de gesp van Belton nikkelvrij is, heeft het ook een andere functie, namelijk het voorkomen van die mysterieuze kleine gaatjes aan de voorkant van je favoriete trui of shirt. Ze lijken uit het niets te komen en zitten meestal ongeveer ter hoogte van de navel. Weer een kledingstuk verpest! Zonde, toch? Dat vinden wij ook. De BeltonClip is speciaal ontworpen om dit tegen te gaan!